FUCHS
Микрачитатель
Автомобиль: Nissan Micra
Спасибо сказали
-Вы: 0
-Вам: 3
С нами с: 2010-01-16
|
 |
« Ответ #30 : 30 Январь 2010, 15:26:44 » |
|
To Alinka: дуже Вам дякую, Алінка! Ви для мене зробили неоціненну послугу!) Мені, мабуть, таки доведеться займатися "сексом з ізвратом")). Тому хочу звернутися до Вас ще з одним невеличким проханням)) Не лякайтесь. Я вже цим самим повідомленням Мікріка по асьці ще раз отримав підтвердження, що ніссанівські оригінальні автозапчастини до мого авто дорогі і знайти їх дуже важко. Справа от в чому. Ви не могли б запитати у Мікріка, як він вважає, з його точки зору, і з точки зору його досвіду, чи підійде до мого "К-10" ПОВНА ВИХЛОПНА СИСТЕМА (тобто вся) від якогось вітчизняного авто, або від російського авто!!! Це дуже важливо. Колишні власники такої машини напевне знають, яка вихлопна система підходить. Якщо можете, запитайте, будь-ласка! Мені потрібно поставити всю вихлопну систему майже від випускного колектора і аж до кінця всієї труби. Тобто, штани у мене є, але там, де вони сходяться в одне ціле, там уже все - нічого нема))))))))) Тому виручайте!!!)) Якщо не важко, запитайте, чи підійде від ВАЗівської "Дев"ятки", або "Вісімки", або від Таврії. Може він підкаже... Це ж принципове питання! Ну, якщо зможете з"ясувати, я Вам віддячу!
|