m2s
Микраэксперт

Автомобиль: K12 1.2 COM AT 2007 A32G (тёмно-красная)
Спасибо сказали
-Вы: 118
-Вам: 66
Откуда: Kyiv, Obolon, площадь с памятником С нами с: 2008-05-28
Микрюха
|
 |
« Ответ #195 : 15 Июля 2010, 12:29:41 » |
|
очень грустная и противоречивая история с продолжением... но задуматься есть о чём. http://vzjatkamnet.at.ua/forum/2-413-1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m2s
Микраэксперт

Автомобиль: K12 1.2 COM AT 2007 A32G (тёмно-красная)
Спасибо сказали
-Вы: 118
-Вам: 66
Откуда: Kyiv, Obolon, площадь с памятником С нами с: 2008-05-28
Микрюха
|
 |
« Ответ #196 : 12 Августа 2010, 10:56:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@linka
Модератор

Спасибо сказали
-Вы: 137
-Вам: 100
Автомобиль: К12, 1.4 АТ, Tekna, ярко-красная
|
 |
« Ответ #197 : 12 Августа 2010, 11:07:40 » |
|
Смотрели всей редакцией. Невероятное везение....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
usaty
Микраэксперт

Автомобиль: Микра К11 Побита жизнью и лохами
Наклейка: есть
Спасибо сказали
-Вы: 76
-Вам: 65
Откуда: КИЕВ С нами с: 2009-06-01 Дата рождения: 1971-01-28
|
 |
« Ответ #198 : 21 Августа 2010, 23:35:51 » |
|
Сегодня, очередной раз долбанули нашу несчасную Микрочку, на стоянке МЕТРО на Петровке, камеры не просматривают этот участок и теперь будем ездить еще и с побитым правым передним крылом.....якась падлюка мабудь розворочувалась та довбанула....повбывавбы.....((((((
|
|
|
|
|
|
Не говори мне, что делать. И я не скажу, куда тебе идти!
Телы для помощи: (097)8952766 КС (050)3550934 МТС
|
|
|
@linka
Модератор

Спасибо сказали
|
 |
« Ответ #199 : 22 Августа 2010, 09:02:04 » |
|
МЕТРО какое-то гиблое место... Не побьют, так тележкой поцарапают. Или даже угонят. Кто-то недавно рассказывал...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faolan
Микрачайник
Спасибо сказали
-Вы: 11
-Вам: 3
Trigger happy
|
 |
« Ответ #200 : 28 Августа 2010, 14:27:54 » |
|
било дєло вєчєром дєлать було нєчєго.. передісторія)) везли друга додому і коли їхали назад то заїхали на площу Шевченка, то хотіли виїхати по маршруту 18 тролейбуса.. а заїхали банально не на ту вулицю, їхав я по вулиці сошенка і побачив шиномонтаж ну думаю там нормально розвернутися можна буде.. доїхав до місця розвороту побачив машину котру торбили даішники, але вони різко стрибнули у машину і почали дуже бодро і шустро розвертатися.. ну я ж собі ні прі ділах їду далі, і тут бачу наздоганяють мене і вмикають мигалки.. думаю щоб не почали стріляти то треба точно зупинитися.. і того ми маємо: глухий темний приватний сектор, третя ранку з хвостиком, машина з даішниками що зупиняє мене з мигавкою. думаю афігєть  але далі веселіше, представився не розбірливо, взяв документи пішов у машину, потім підійшов сказав вийдіть з машини ви п"яний, ну я вийшов (при тому що я не пив більше 3-х днів точно), спілкувався зі мною не як належно з громадянами України, запропонував сісти у машину даішників я відмовився, сказав їдемо на експертизу я йому сказав що поїду тільки по приїзді батьків банально для того щоб машину забрали.. і тут підлітає друга машина з мигавками і блокує мій автомобіль щоб не міг виїхати.. і тут починається саме цікаве, я підхожу до них і питаю чого вони приїхали а вони кажуть що по рації передали що виник конфлікт. мене "запросили" у авто даішника для підписання протоколу, я їм сказав що я нікуди не поспішаю і буду все розглядати пізніше. Тут через хвилин 5 під"їжджають батьки і начинають капітально торбить другу машину перебиваючи усі їх данні, з першої машини вибіг даішник і зупиняв проїжджаючі автомобілі переписуючи дінні водіїв котрих мабуть вписав як свідків у протокол, потім даішник побіг у машину і кинув мені довіреність і тех паспорт без водійського посвідчення, я питаю де водійське посвідчення він бодро стрибнув у свою машину я підійшов питаю де моє водійське посвідчення і вперся руками у край капоту автомобіля він почав їхати і ледь мене не переїхав і привідкрите віконце сказав : "в судє забєрьош". ми почали вимагати пояснень від другої машини вони сказали що нічого не можуть нам сказати або допомогти сказали що я відмовився від проходження експертизи і теж втекли. Ми трохи ачюмєлі від такого. підіб"ємо підсумки, протоколу я не бачив, у талоні до паспорту мені записів зроблено не було, тимчасового вод пос мені не видали. Дзвонимо 102 і викликаємо наряд щоб поїхати на експертизу і впринципі щоб вони зафіксували цю подію, але на протязі 2-х годин до нас так ніхто і не приїжджає дзвонили 5 разів і викликали 2 наряда, жоден не приїхав, між цим всим дзвонив головний даішник по києву і намагався визначити хто ми такі (чи не в тих кого не можна права забрали).. в кінці кінців машину залишили і самі поїхали на експертизу. кров брати у мене відмовилися бо я мав бути або у безсвідомому стані, мертвий або з травмами з котрими я б не міг перепрошую за свій французський здати баночку. і точок таких тільки дві наскільки я знаю де перевіряють кров на алкоголь. на хохлових і на тростянецькій чи як її був тільки Козлов на хохлових.. 8 годин писали заяву у прокуратуру, сбу та удаі.. сбу не їх компетенція а у всіх інших місцях взяли під розписку у прокуратурі поставили печать і підписи. Тепер чекаю.. на рокосовського навіть не їздив, бо гроші віддавати нашару тупо не справедливо навіть. це все оболонський район..
|
|
|
|
|
|
Citius, altius, fortius!
Контакти: 0963420151 0634720639
|
|
|
Sandra_Dolce
Микравод

Автомобиль: Nissan Micra, 1.4, АТ, K12, Tekna, кофе с молоком
Спасибо сказали
-Вы: 48
-Вам: 7
Откуда: Киев С нами с: 2009-04-09 Дата рождения: 1989-08-23
Білявка за кермом))
|
 |
« Ответ #201 : 28 Августа 2010, 14:38:31 » |
|
било дєло вєчєром дєлать було нєчєго.. передісторія)) везли друга додому і коли їхали назад то заїхали на площу Шевченка, то хотіли виїхати по маршруту 18 тролейбуса.. а заїхали банально не на ту вулицю, їхав я по вулиці сошенка і побачив шиномонтаж ну думаю там нормально розвернутися можна буде.. доїхав до місця розвороту побачив машину котру торбили даішники, але вони різко стрибнули у машину і почали дуже бодро і шустро розвертатися.. ну я ж собі ні прі ділах їду далі, і тут бачу наздоганяють мене і вмикають мигалки.. думаю щоб не почали стріляти то треба точно зупинитися.. і того ми маємо: глухий темний приватний сектор, третя ранку з хвостиком, машина з даішниками що зупиняє мене з мигавкою. думаю афігєть  але далі веселіше, представився не розбірливо, взяв документи пішов у машину, потім підійшов сказав вийдіть з машини ви п"яний, ну я вийшов (при тому що я не пив більше 3-х днів точно), спілкувався зі мною не як належно з громадянами України, запропонував сісти у машину даішників я відмовився, сказав їдемо на експертизу я йому сказав що поїду тільки по приїзді батьків банально для того щоб машину забрали.. і тут підлітає друга машина з мигавками і блокує мій автомобіль щоб не міг виїхати.. і тут починається саме цікаве, я підхожу до них і питаю чого вони приїхали а вони кажуть що по рації передали що виник конфлікт. мене "запросили" у авто даішника для підписання протоколу, я їм сказав що я нікуди не поспішаю і буду все розглядати пізніше. Тут через хвилин 5 під"їжджають батьки і начинають капітально торбить другу машину перебиваючи усі їх данні, з першої машини вибіг даішник і зупиняв проїжджаючі автомобілі переписуючи дінні водіїв котрих мабуть вписав як свідків у протокол, потім даішник побіг у машину і кинув мені довіреність і тех паспорт без водійського посвідчення, я питаю де водійське посвідчення він бодро стрибнув у свою машину я підійшов питаю де моє водійське посвідчення і вперся руками у край капоту автомобіля він почав їхати і ледь мене не переїхав і привідкрите віконце сказав : "в судє забєрьош". ми почали вимагати пояснень від другої машини вони сказали що нічого не можуть нам сказати або допомогти сказали що я відмовився від проходження експертизи і теж втекли. Ми трохи ачюмєлі від такого. підіб"ємо підсумки, протоколу я не бачив, у талоні до паспорту мені записів зроблено не було, тимчасового вод пос мені не видали. Дзвонимо 102 і викликаємо наряд щоб поїхати на експертизу і впринципі щоб вони зафіксували цю подію, але на протязі 2-х годин до нас так ніхто і не приїжджає дзвонили 5 разів і викликали 2 наряда, жоден не приїхав, між цим всим дзвонив головний даішник по києву і намагався визначити хто ми такі (чи не в тих кого не можна права забрали).. в кінці кінців машину залишили і самі поїхали на експертизу. кров брати у мене відмовилися бо я мав бути або у безсвідомому стані, мертвий або з травмами з котрими я б не міг перепрошую за свій французський здати баночку. і точок таких тільки дві наскільки я знаю де перевіряють кров на алкоголь. на хохлових і на тростянецькій чи як її був тільки Козлов на хохлових.. 8 годин писали заяву у прокуратуру, сбу та удаі.. сбу не їх компетенція а у всіх інших місцях взяли під розписку у прокуратурі поставили печать і підписи. Тепер чекаю.. на рокосовського навіть не їздив, бо гроші віддавати нашару тупо не справедливо навіть. це все оболонський район.. Ну, что я тебе могу сказать... мне кажется, что это банальный развод.. (( неприятно, конечно, но я думаю, что все будет хорошо, права восстановить не сложно) держись)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faolan
Микрачайник
Спасибо сказали
Trigger happy
|
 |
« Ответ #202 : 28 Августа 2010, 15:46:54 » |
|
це ж не були оборотні в погонах, це по перше а по друге будем дрюкать чого наряд котрий має бути максимум через 30 хв тим паче що пробок не було, за 2!! години не приїхав а висилали 2 наряда, було 5 дзвінків це фіксовано і у київстара і на телефоні і це ж ми зафіксували у заяві. І главний гаїшник дзвонив з особистого номеру назвавшись все це фіксується і можна буде потім дістати. тим паче що машину не відвезли на штраф майданчик і не заблокували, що вони були зобов"язані зробити 2-га машина, і це автоматично визнає мене тверезим, хіба ні?
|
|
|
|
|
|
Citius, altius, fortius!
|
|
|
@linka
Модератор

Спасибо сказали
|
 |
« Ответ #203 : 28 Августа 2010, 17:09:19 » |
|
Нда... Неприятная история... Но ты же можешь ездить по талону. Он у тебя есть? Почему ты пешком ходишь?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
usaty
Микраэксперт

Автомобиль: Микра К11 Побита жизнью и лохами
Спасибо сказали
-Вы: 76
-Вам: 65
Откуда: КИЕВ С нами с: 2009-06-01 Дата рождения: 1971-01-28
|
 |
« Ответ #204 : 28 Августа 2010, 22:43:30 » |
|
я тихо окуеваю......(((((
|
|
|
|
|
|
Не говори мне, что делать. И я не скажу, куда тебе идти!
Телы для помощи: (097)8952766 КС (050)3550934 МТС
|
|
|
Тaсик
Микраэксперт

Спасибо сказали
-Вы: 6
-Вам: 33
1.4 AT,...самая классная тачка
|
 |
« Ответ #205 : 29 Августа 2010, 20:40:44 » |
|
Ничего себе история  .... Скорейшего разьяснения ситуации, а то вообще непонятка выходит 
|
|
|
|
|
|
050-хх9-9х-х9 угадай:-)
|
|
|
yarikello
Микраэксперт

Спасибо сказали
-Вы: 5
-Вам: 32
Откуда: Kiev С нами с: 2009-01-26 Дата рождения: 1984-01-03
^^^^^
|
 |
« Ответ #206 : 29 Августа 2010, 20:43:41 » |
|
когда катался много по ночам - постоянно попадал на патрули, до такого конечно не доходило, но вывод один напрашивается - ночью надо спать)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Тaсик
Микраэксперт

Спасибо сказали
-Вы: 6
-Вам: 33
1.4 AT,...самая классная тачка
|
 |
« Ответ #207 : 29 Августа 2010, 20:49:01 » |
|
получается, что все, кто ездят ночью- потенциальные нарушители)))) ну остановили, поверили права, на трезвость, а дальше что? странно...
|
|
|
|
|
|
050-хх9-9х-х9 угадай:-)
|
|
|
Медуза
Микравод

Спасибо сказали
-Вы: 21
-Вам: 48
Буся
|
 |
« Ответ #208 : 30 Августа 2010, 09:09:01 » |
|
мда ну вобщем если нужна помощь в суде, ты обращайся. и не таких наказывали. вот уроды(с)
|
|
|
|
|
|
женщина за рулём, говорите? а Таню Кравцову знаете? а про Патрицию Мосс? а Мишель Мутон и Фабриция Понс? так шо кури бамбук, детка(с) [/url
|
|
|
Faolan
Микрачайник
Спасибо сказали
Trigger happy
|
 |
« Ответ #209 : 30 Августа 2010, 20:24:12 » |
|
який талон?))) у мене навіть записів у талон не зроблено і тимчасового водійське посвідчення не видано( мда ну вобщем если нужна помощь в суде, ты обращайся. и не таких наказывали. вот уроды(с)
дякую, спочатку буду намагатися якось викрутитися, бо казали що можна це вирішити але це буде занадто дорого.. з дня на день чекаю дзвінка з прокуратури, якщо що пішечки дотопаю на зустріч  бути пішоходом це жорстоко 
|
|
|
|
|
|
Citius, altius, fortius!
|
|
|
|