Андрій Шевченко потрапив в аваріюФорвард київського "Динамо" Андрій Шевченко потрапив у четвер в дорожню аварію. Пригода сталася в обідню пору. Андрій їхав чорним "Порше Панамера" столичною вулицею Мельникова з боку станції метро Дорогожичі. Свідки кажуть, на розі вулиці Сім'ї Хохлових із правого боку виїхав джип "хонда", яким керувала жінка. Шевченко їхав головною дорогою, і "хонда" мала поступитися, кажуть свідки. "Порше" футболіста вдарили в переднє праве крило. Після зіткнення на ньому залишилося кілька подряпин, воно було злегка погнуте. Ані Шевченко, ані жінка-водій, не постраждали. Футболіста обступили журналісти, бо поруч розташований телецентр. Андрій жартував, усміхався. Коли інспектори складали протокол, сів на заднє сидіння патрульних "жигулів".
Першою авто Андрія Шевченка була "жигулі-дев'ятка". На той час футболіст грав у складі "Динамо". Пізніше змінив її, купивши спортивний "мерседес". Але їздив ним недовго. Колишній головний тренер "динамівців" Йожеф Сабо згадує:
- Я їхав на базу й Андрій мене обігнав, причому з вітерцем. Я приїхав на базу, забрав у нього ключі від машини - ну не можна ж їздити зі швидкістю 200 кілометрів на годину по місту! Сказав: "Ображайся - не ображайся, моє рішення не зміниться".
Після цього Андрій продав "мерседес" за довіреністю. Ця машина потрапила в аварію, у ній розбилися молоді люди.
Авто "Порше Панамера" коштує в Києві $185 тис.
http://podrobnosti.ua/accidents/2009/12/03/648662.html